Va fan ska man skriva

Jag har inte skrivit på ett tag, och jag tänker inte förklara varför häller för ingen bryr sig och vafan ska man göra det för. Ni som ändå läser detta glöm inte att ni har egna liv och begrav er inte i andras speciellt inte i bloggares.


Anyway inget har väl gjort mig förbannad på ett tag och jag bröt den trenden genom att gå in på denna skitsida, så nu ska jag se vad som gör mig lite mer förbannad.


http://mooollys.blogg.se/ Är en ganska dålig blogg det är tydligen någon brud som skriver om hur det är att vara deprimerad vilket i sig är jävligt deprimerande, hon skriver också om sin övervikt så jag känner mig ganska dum att  köra lite trash-talk om hennes blogg men den känslan är över nu så då fortsätter det.


Igäntligen finns det inte mycket att säga den är skit pungt slut.

Min tanke: Om man nu är deprimerad så vräk inte ut det offentligt vad fan gör det för skillnad nått jävla hej tyck synd om mig skit, ne sånt genomskådas lätt. Tyvärr så får hon mycket respons som nog igäntligen är rätt bra för henne men hennes självförtroende kommer att blåsas upp för att bara sen spricka. Med andra ord är det bara tragiskt.


Sen bara lite off the record så undrar jag varför ingen svarar när jag skickar ett medelande det skulle vara roligt att vara med i ett sådant bloggbråk som det heter, det värkar vara intressant att bråka om vilka skor som är inne och ute.


För alla dom som är intresserade av hur en 15-åring som knulla utan kondom och sedan blev på tjocken lever så rekomenderar jag denna blogg http://olivianevelin.blogg.se/ fast när jag skriver rekomenderar så menar jag inte det för det finns ju någon oskriven regel att när man rekomenderar saker och ting så ska man inte bli spyfärdig av dem.

Tanke: hon har döpt sitt barn till Tellus så hon värkar ju inte tycka om sitt barn.


Fan jag letade lite efter någon rolig blogg men med dåliga resultat, det skulle vara najs om en porrstjärna hade en blogg men lite bilder och filmer det hade varit intressant istället så är det en massa jävla modebloggar som tipsar om samma skit ingen har förmågan att skriva om second hand kläder som man kan köpa eller göra om som är lite mer plånboksvänliga, nej det måste vara det senaste och hetaste.


Som slutkläm så måste det stå något roligt men jag vet inte vad äääääääää skit samma jag hoppas bloggar bara är en fas det gäller denhär skitbolggen också så att man kan focusera på sitt liv och inte andras.

RSS 2.0